MATERIAALIT

Tapahtumien materiaalit

Proteiinipiilaakso go-on -seminaari 3.12.2018

Pavun uusi tuleminen! Proteiini- ja kasvisruokatrendien alkulähteillä 24.10.2018

• Maarit Knuutila:  Papu on pop!

Vaihtoehtoiset proteiinit -päivä KoneAgria 11.10.2018

Tulevaisuuden proteiinijärjestelmä -työpaja 10.4.2018

Ari Paloviita, Jyväskylän yliopisto: Kestävän proteiinijärjestelmän tulevaisuus

 Pirkko Melville: Kiertotalous uuden mahdollistajana

 

 

Keski-Suomen kestävä proteiinijärjestelmä -kick off 1.12.2017

• Anne Pihlanto:  Uudet proteiinilähteet yksilön, ympäristön ja yhteiskunnan hyväksi
• Tuomas Kuhmonen:  Suomen proteiinijärjestelmän vaihtoehtoiset tulevaisuudet
• Ari Paloviita & Teea Kortetmäki:  Kestävä alueellinen proteiinijärjestelmä
• Anne-Maria Pajari:  Kestävä proteiinijärjestelmä – terveys tähtäimessä
• Tapio Keskinen:  Keski-Suomen kalakannat proteiinilähteenä
• Pertti Marnila:  Hyönteiset proteiinin tuotannossa
• Antti Isokangas:  Markkinat ja kuluttajat
 Marjo Keskitalo:  Proteiinipitoiset viljelykasvit

 

• Saarioinen Oy, Helena Simulainen:  Esitys Saarioinen

• Hamppumaa, Tommi Saltiola ja Eetu Nieminen:  Idätetyt hampunsiemenet

• Järki Särki Oy, Komppaseppälän luomutila, Ari Seppälä:  Vaihtoehtoiset proteiinit käytännössä